ΕΣΠΑ

«Το έργο συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 100% από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης»

Τηλέφωνο

210-8315247

Διεύθυνση

Στρ. Καλλάρη 51, Αθήνα

Email

info@vagelatoshome.gr

your dreams come to life

Προσθέστε στιλ και άνεση στο σπίτι σας με νέα έπιπλα από την Vagelatos Home. Η σωστή επίπλωση μπορεί να προσφέρει το τέλειο σκηνικό για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Ένας άνετος καναπές καθιστικού θα κάνει τις οικογενειακές  βραδιές σας πιο ζεστές. Τα παιδικά έπιπλα υπνοδωματίου θα είναι το φόντο για αμέτρητες ιστορίες καληνύχτας. Από την είσοδο έως την κύρια κρεβατοκάμαρα, τα σωστά έπιπλα σπιτιού θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ξεχωριστές αναμνήσεις.

VAGELATOS HOME

Το τμήμα επίπλων της Vagelatos Home προσφέρει μοντέρνα αλλά και παραδοσιακή επίπλωση σπιτιού για όλα τα στυλ, όλους τους προϋπολογισμούς και όλα τα δωμάτια.

Είμαστε εδώ για Εσάς

Όσον αφορά την επίπλωση του σπιτιού σας, η εύρεση των τέλειων επίπλων που να είναι κομψά και λειτουργικά είναι μια από τις ποιο όμορφες άλλα και δύσκολες προκλήσεις όσον αφορά το σπίτι σας.. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε ταξινομώντας όλες τις επιλογές που έχετε και να αποφασίσετε πώς να συνδυάσετε χρώματα, σχέδια και υλικά. Με τέτοια ποικιλία στα έπιπλα σπιτιού, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ αυτών των στυλ και υλικών, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο